Secrete despre hemoroizi cum sa micsorati hemoroizii

Multi oameni din intreaga lume isi doresc sa stie cum pot micsora hemoroizii, fara sa fie nevoiti sa intrebe un medic. Asta deoarece majoritatea persoanelor cu hemoroizi sunt stanjeniti din aceasta cauza si de aceea au tendinta de a ignora pur si simplu situatia.
Dati-mi voie sa va spun, asta daca nu stiati deja, ca hemoroizii nu vor disparea niciodata ca prin magie daca alegeti sa le ingnorati existenta.

Daca suferiti de hemoroizi, si va doriti sa scapati sau macar sa ameliorati disconfortul creat de hemoroizi, atunci trebuie sa invatati cum puteti micsora hemoroizii.
Hemoroizii sunt vene umflate dureroase din canalul anal sau din rect. In fiecare an, in cazul multor persoane, hemoroizii sunt raspunzatori pentru sangerari rectale, mancarimi, disconfort si uneori chiar dureri severe. Invatand cum sa micsorati hemoroizii, puteti elimina multe, daca nu chiar toate aceste simptome.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti daca hemoroizii dvs. sunt inflamati, este sa scapati de hartia dvs. igienica pentru totdeauna. Atunci cand folositi hartia igienica, nu reusiti decat sa aplicati si mai multa frictiune pe hemoroizii deja inflamati.
Incepeti sa folositi servetele umede, si asigurati-va ca nu sunt parfumate. Majoritatea servetelelor umede parfumate agraveaza hemoroizii.

Majoritatea brandurilor de creme disponibile in ziua de azi pe piata, produc si servetele umede medicinale, pentru curatirea zonei dupa defecatie.
Un alt mod eficient de a micsora hemoroizii, este gheata aplicata peste ei! Aplicand gheata in fiecare zi peste hemoroizi, acestia se vor micsora. Este recomandat sa aplicati gheata peste zona cu hemoroizi de 2-3 ori pe zi, in reprize de cate 10 minute. Temperatura rece va reduce inflamatia si va micsora hemoroizii.

Dupa ce ati aplicat gheata peste hemoroizi, este bine sa aplicati si caldura peste ei. Alternand intre rece si cald, hemoroizii se vor micsora mai repede si durerea va disparea mai rapid. Multe persoane cu hemoroizi folosesc aceasta metoda de micsorare a hemoroizilor, fiind satisfacuti de rezultate.
Ultima modalitate, dar nu si cea din urma, de a micsora hemoroizii, este de fapt cea mai buna, dupa parerea mea.

Este simplu sa invatati sa va micsorati hemoroizii folosind aceasta metoda.
Este vorba de o simpla baie, si apoi la culcare! Va puteti micsora hemoroizii prin bai de sezut. Este foarte simplu si foarte eficient.
Veti avea rezultate si mai bune daca faceti o baie de sezut si apoi mergeti in pat si stati o zi intreaga, daca aveti timp.

Umpleti cada suficient incat sa va acoperiti soldurile si hemoroizii. Stati in apa cel putin 15-20 de minute. Este si mai bine pentru hemoroizii dvs. daca faceti asta de 2-3 ori pe zi. Dupa baie, uscati bine zona afectata de hemoroizi si mergeti la culcare.

Odihnindu-va o zi intreaga, puteti elimina presiunea din hemoroizii deja inflamati. Atunci cand mergeti sau stati jos, aplicati presiune pe vene si asta duce la agravarea hemoroizilor in timp.

Asa ca, odata ce ati inceput sa va micsorati hemoroizii prin metodele mentionate mai sus, luati-va cateva zile de odihna, si veti realiza ca vor fi cele mai bune zile de odihna pe care le-ati avut in ultima vreme.