Simptome pentru hemoroizi diagnosticarea si tratamentul timpuriu vor ajuta la evitarea complicatiilor.

Nu v-ati simtit deloc confortabil in fotoliul dvs. in ultima vreme? Ati observat pete de sange in zone unde nu ar trebui sa fie vazute? Mai jos aveti cateva informatii necesare, care va vor ajuta sa intelegeti anumite simptome, cel putin pana cand veti merge la doctor.
Hemoroizii sunt vene inflamate din zonele anala si rectala, inflamatie cauzata de obicei de constipatie si sarcina.

Simptomele manifestate de hemoroizi includ complicatii primare ale zonelor anorectale precum abcese, ruperea sau craparea pielii din jurul canalului anal, scurgeri anormale ale zonei din canalul anal acoperita cu celule epiteliale si tumori maligne ce se dezvolta in melanocite, care cauzeaza iritatii si mancarime.
In cazul abceselor ca simptom pentru hemoroizi, exista un conglomerat de neutrofile moarte (un tip specific de celule albe care reprezinta apararea corpului nostru impotriva infectiilor) intr-un spatiu delimitat de tesut. Un abces in zona anala poate duce la aparitia puroiului in intestinul nostru.
Printre simptomele pentru hemoroizi se numara si fistula anala, care cauzeaza un ciclu in formarea puroiului, deoarece acesta apare din glandele anale care se gasesc din punct de vedere anatomic pe sfincterele anale.
Ultimul caz de complicatie primara care poate fi si un simptom pentru hemoroizi, este o tumora maligna numita melanom. Acesta poate fi considerat fara doar si poate cel mai grav dintre simptomele pentru hemoroizi, deoarece denota o proliferare canceroasa a celulelor.
Melanomul in sine este un cancer de piele si nu este restrictionat pentru cazurile de hemoroizi.

In majoritatea cazurilor clinice de hemoroizi, simptomele pentru hemoroizi descresc la cateva zile dupa ce organismul s-a adaptat la conditia care a cauzat hemoroizii.
Multi oameni care au experimentat aceasta complicatie anorectala, hemoroizii, nu au experimentat semne perceptibile. Asta datorita faptului ca hemoroizii se gasesc si in interiorul organismului, in zone aprovizionate de nervii viscerali. Acesti nervi, care ies din ramificatii ale maduvii spinarii, sunt sensibili doar la presiune.
Hemoroizii interni cauzeaza de obicei sangerari nedureroase, pe care o persoana cu hemoroizi interni le observa in materialele fecale, ca pete pe hartia igienica sau ca picaturi in vasul de toaleta.
Cu toate acestea, unele simptome pentru hemoroizi, precum procidenta, pot fi simtite. In acest caz, hemoroizii interni ies din anus, maximizand probabilitatea contactarii unor microbi din mediu, ceea ce cauzeaza iritare si infectie.
Pe de alta parte, simptomele pentru hemoroizii externi, care sunt mult mai profunde decat celelalte simptome mentionate pentru hemoroizii interni, sunt exemplificate de complicatiile cauzate de cheagurile de sange ce s-au format imediat dupa inflamare. Aceasta masa, numita tromboza, este simtita ca o protuberanta solida pe zona anala si care de obicei cauzeaza foarte mult disconfort. Cu toate acestea, aceste cheaguri de sange au doar un efect minim asupra functiei fiziologice a sfincterului anal.
Printre simptomele pentru hemoroizi, tromboza este cel mai dureros.

Trebuie tinut cont de faptul ca multe dintre simptomele pentru hemoroizi mentionate mai sus nu sunt usor de detectat de o persoana, deoarece, in primul rand nu avem receptorii adecvati in jurul zonelor anale.
De asemenea, deoarece hemoroizii nu ameninta viata, aceste simptome sunt doar indicatii ale unor complicatii primare care pot insa avansa la complicatii majore, daca nu li se acorda atentia cuvenita.
Pentru femeile care inca mai au ciclu menstrual, este foarte important sa stie daca sangerarea provocata de hemoroizi este secundara acestei activitati normale (sangerarea in timpul ciclului menstrual).
Daca simptomele descrise mai sus sunt prezente, atunci ar fi timpul sa mergeti la doctor.

2 comentarii:

  1. Cititi aici cateva remedii simple pentru hemoroizi

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragii mei ,
    HAEMORRHOID FORMULA este secretul vindecarii fara reaparitii a hemoroizilor(interni, externi, fisuri anale). Un produs 100 % natural, nu da dependenta, este un antiseptic.
    Se gaseste in farmacii de lant(Dona, Sensiblu, Catena) dar si in farmacii independente, unde pretul, evident, este mai mic.

    Folositi cu incredere HAEMORRHOID FORMULA !!!Si veti uita de durerile provocate de hemoroizi.

    RăspundețiȘtergere